Open Rosmalen

op August 31st, 2009, onder Toernooien

Ter voorbereiding op aankomend weekend, 5 en 6 september, gooide Remco zijn eerste toernooi na zijn vakantie, Open Rosmalen.
Remco verloor bij de laatste 32 van Phil “The Power” Taylor. Om de laatste 32 te behalen heeft Remco 4 partijen moeten winnen.
De eerste 3 partijen won Remco met 3-0, het waren goede partijen omdat zijn tegenstanders aardig de trippels kon raken alleen wat slordig waren op hun dubbel.
Bij de laatste 64 moest Remco het opnemen tegen Bryan de Hoog, in een leuke en spannende partij won Remco met 3-2.
Daarna mocht Remco het opnemen tegen Phil Taylor, het was een slechte partij, zowel van Remco en Phil. Remco verloor deze partij met ruime cijfers, 0-3.

Ondanks zijn verlies heeft Remco een goede voorbereiding voor aankomend weekend in Oostenrijk. Op 5 en 6 september wordt namelijk in Salzburg weer een dubbele Players Championship gehouden. Met een goede resultaalt kan Remco zich plaatsen voor het Europees Kampioenschap eind oktober.

tags: , ,

Dit is gepost op Monday, August 31st, 2009 op 22:05 onder Toernooien. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.