2e NDB ranking gewonnen door Benito vd Pas, Remco van Eijden 2e plaats

op March 4th, 2012, onder Toernooien

Nadat de eerste ranking ten prooi viel aan Remco van Eijden stond de Dart9 speler ook tijdens de tweede ranking in de finale. Dit keer was zijn tegenstander Benito van de Pas uit Tilburg. Bij de dames kwam de winnares van de 1e editie niet verder dan de laatste 32. Sharon Prins verloor in Lent van Tamara Schuur. Evenals in Vlaardingen stonden Sharon Jansen, Justin van Tergouw en Jeffrey de Zwaan ook in Lent op het hoogst haalbare podium. Sharon Jansen won met 3-0 van Joyce Schuurman. Bij de aspiranten stond van Tergouw oog in oog met Perry Jagan. Met 3-1 ging de overwinning naar Justin van Tergouw. Bij de junioren ging de eindstrijd tussen Quin Wester en Jeffrey de Zwaan. The Black Cobra won met 4-1.

In totaal verschenen 30 junioren, 24 aspiranten en 11 meisjes aan de start.

Slechts 286 heren en 54 dames begonnen aan de tweede NDB ranking van dit seizoen. Aileen de Graaf stond de hele dag lekker te spelen evenals haar tegenstandsters in de finale, Rilana Erades. De Graaf won met 3-1 bij de laatste 4 van Karin Krappen en Erades met eveneens 3-1 van Kristie Struker. In de finale kon Erades geen vuist maken tegen de Spakenburgse, Aileen de Graaf won met 4-1 de titel in Lent.

Remco van Eijden wist voor de tweede keer op rij de finale te bereiken tijdens de NDB ranking. Vanaf de laatste 32 gingen alle partijen met 3-2 naar Van Eijden. Dennie Bos, Johan de Tree, Cor Ernst en Jerry Hendriks verloren allemaal met 2-3. Van de Pas deed bijna hetzelfde. Hij won echter bij de laatste 8 met 3-0 van Mike Reijngoud. Danny Noppert wist in de halve finale ook de stand op 3-2 te zetten. Van de Pas kon de triple goed vinden maar liet het liggen op de dubbel. De dubbel vond Van de Pas beter in de finale, met 4-2 ging de tweede NDB titel van dit seizoen naar de man uit Tilburg.

BRON: Dartfreakz.nl

tags: , , , ,

Dit is gepost op Sunday, March 4th, 2012 op 17:29 onder Toernooien. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.