Players Championship Nuland 24 en 25 oktober

op October 25th, 2009, onder PDC Toernooien

24 & 25 oktober stonden de laatste 2 toenooien voor plaatsing voor de European Championship in Hoofddorp. Voordat de toernooien begonnen stond Remco op de 7e plaats van de European Ranking.
De eerste dag telde 128 deelnemers, Remco moest als eerste direkt gooien, hij had namelijk een voorronde.
Remco moest het opnemen tegen Neil Dickson, deze wedstrijd won Remco met ruime cijfers 6-1. In de 1e ronde moest Remco het opnemen tegen landgenoot Danny Lannooij, in een spannende wedstrijd won Remco met 6-5.
In de 2e ronde moest Remco het opnemen tegen Kevin McDine, Remco speelde een sterke wedstrijd en won deze met 6-3.
De volgende ronde stond Adrian Lewis te wachten, Remco kon tot 3-3 mee komen, Remco miste helaas pijlen voor de 4-4 en Lewis liep met de overwinning weg 3-6.
De naaste concurrenten van Remco wisten niet te winnen, dus stond Remco met nog een toernooi te gaan op een uitstekende positie.

De zondag kon Remco zelf zijn plek zeker stellen. Weer waren er 128 deelnemers en weer had Remco een voorronde. Remco speelde deze tegen Nick Fullwell, deze kon Remco winnend met 6-4 afsluiten. Een ronde later moest Remco aantreden tegen een zeer sterk spelende Mensur Suljovic, Remco verloor deze partij met 6-0.
Nu was het afwachten wat de concurrenten deden. 2 uur later kwam het verlossende woord en Remco heeft zich geplaatst voor het European Championship 2009 in Hoofddorp.

tags: , , ,

Dit is gepost op Sunday, October 25th, 2009 op 20:41 onder PDC Toernooien. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.