Players Championship Dinslaken 20 & 21 juni

op June 25th, 2009, onder PDC Toernooien

20 juni stond er weer een players championship op het agenda die weer mee telde voor de Europese ranking. Ik de eerste ronde moest Remco tegen landgenoot Yordi Meeuwisse, het was een mooie partij tussen de 2 landgenoten waar Remco aan het langste eindtrok, Remco won de wedstrijd met 6-4. In de 2e ronde moest Remco het opnemen tegen Peter Manley. Het was weer een goede partij van beide spelers, de scoren liep gelijk op tot 2-2, helaas begon Remco wat dubbels te missen en Manley maakte daar geruik van. Dus helaas maar £ 200 voor Remco op zaterdag.

Zondag was er een 2e toernooi, met een redelijk goede loting, de eerste ronde moest Remco het opnemen tegen Dylon Duo uit Gibraltar, een concurrent op de Europese ranking en World Championship ranking. Remco kwam heel snel met 2-0 voor, helaas werd Remco wat slordig, vergeet 3-0 te maken en 3-1. De wedstrijd liep tot 4-4 en daarna gooide Dylan 2 goede legs zodat Remco zondag met lege handen stond.

Kijkend naar het Europees Kampioenschap staat Remco er nog goed voor. Hopelijk kan Remco dit volhouden met nog 4 toernooien te gaan.

tags: , ,

Dit is gepost op Thursday, June 25th, 2009 op 17:03 onder PDC Toernooien. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.