Wat in 2010

op January 14th, 2010, onder Darts

2010 een nieuw jaar, een nieuw begin en terug op het vertrouwde nest van de BDO. Na een jaar weinig gedart te hebben heb ik er weer erg veel zin aan. Het jaar is nog maar net begonnen en ik heb weer de Saen Trophy op mijn naam geschreven. Persoonlijk denk ik dat deze editie, tot nu toe, de zwaarste ooit is geweest.

Ik kijk erg uit naar de Dutch Open, ik heb erg veel zin om daar weer te gooien. Inmiddels is ook de Open Schotland weer geboekt, ik zal samen met Bas van Elk daar naar toe reizen.

Ook heb ik samen met Erwin Renkema een nieuw iets bedacht bij ons in de regio. We gaan iedere week, met de beste spelers uit de regio, trainen op de maandag avond in de Blauwe Lantaarn te Zaandam. Inmiddels is de eerste week afgerond en je kan wel zeggen met succes. Bekijk de site eens http://www.darts-toptraining.nl.

Ook is het mijn bedoeling om de NDB toernooien te gooien, daar waar mogelijk natuurlijk, om te beginnen in Amsterdam deze maand.

Tijdens de Saen Trophy kwam ik erachter dat ik weer heel veel plezier had in het darten, na een jaar rustig aan te hebben gedaan ben ik weer zeer gretig aan het dartbord. Ook tijdens het trainen, dit heb ik lang niet gehad.

Helaas ben ik wel mijn sponsor kwijt geraakt en zal alles uit eigen zak moeten betalen. Als er bedrijven of mensen zijn die interesse hebben in sponsoring neem dan aub contact met mij op.

Iedereen heel veel succes dit jaar.

tags: ,

Dit is gepost op Thursday, January 14th, 2010 op 16:54 onder Darts. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.