D’art9 bedankt Remco van Eijden

op December 10th, 2015, onder Darts

Via deze weg willen we kenbaar maken dat het sponsorcontract van onze Team d’art9 speler Remco van Eijden op 10 januari a.s. ten einde loopt en we in samenspraak hebben besloten om het contract niet te continueren.

Remco is tijdens zijn carriere bij d’art9 uitgekomen voor de PDC en BDO, hierbij heeft hij een breed scala aan prachtige resultaten behaald en de volgende internationale titels in de wacht gesleept:

• Austria Open Winnaar 2013

• Swiss Open Winnaar 2013 & 2014

• French Open Winnaar 2014

Daarnaast was Remco in 2013 Nederlands Ranking Kampioen en is hij uitgekomen voor het Nederlands team in Canada in 2013 en Romenie in 2014.

Vele malen stond hij in de finale en halve finales van menig groot toernooi en heeft hij zich diverse keren geplaatst voor TV majors als de Lakeside, de World Masters, de Black Trophy en de Zuiderduin Masters.

In onze ogen een darts-icoon, die we vorig jaar dan ook hebben bekroond met een eigen signature serie Remco van Eijden darts.
Uit symboliek zal Remco de Saen Trophy 2016 uitgooien met d’art9 en vervolgens zijn eigen weg inslaan.

Hierbij willen we Remco enorm bedanken voor zijn inzet en prestaties van de afgelopen 5 jaar en wensen hem veel succes toe in de toekomst op alle fronten.

Good darts mate,
De directie van d’art9

Dit is gepost op Thursday, December 10th, 2015 op 09:41 onder Darts. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.