Het Vooruitzicht

op September 22nd, 2009, onder darten

Soms dien je een keus te maken in je leven, zo ook ik. Ik kreeg ruim een jaar geleden de kans om een wereldkampioenschap te gooien bij de PDC. Deze kans heb ik genomen, ik wist dat ik dit jaar heel weinig aan darten toe kwam door privé omstandigheden, vandaar dat ik een korte termijn keus gemaakt heb voor de PDC.

Deze maand heb ik te horen gekregen dat mijn huidige sponsor, Swier & van der Weijden, er per januari 2010 mee stopt. Door een grote fusie is het helaas niet meer haalbaar. Na mijn keus 9 maanden later en weinig toernooien ben ik er achter gekomen dat ik het darten wel een beetje mis. Ik denk dat ik dit jaar maar 10 toernooien heb gegooid waarvan 6 Europese Toernooien van de PDC, dit heb ik samen met Erwin Renkema en Bob Valies gedaan, tevens was onze mentale coach, Rik Koedam, aanwezig bij deze toernooien.

Als lid van de PDPA ben je niet overal welkom. Mede doordat ik geen sponsor meer heb en ik darten ontzettend leuk vind wil ik graag meer toernooien gooien dan 10 per jaar daarom zal ik niet meer door het leven gaan als PDPA lid.

Ik zal me dus weer gaan voorbereiden op de BDO toernooien die gegooid gaan worden in Europa en Nederland. Om te beginnen ga ik alle toernooien gooien van de Darts Tour of the Lowlands en alle categorie 1 toernooien, daarna gaan we het rustig weer opbouwen. Hopelijk kan ik me snel weer plaatsen voor de Lakeside.

Langs deze weg wil ik Rik Koedam bedanken dat hij ons overal naar toe heeft gereden. Rik Bedankt.


tags: , , , ,

Dit is gepost op Tuesday, September 22nd, 2009 op 18:46 onder darten. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.