Update Competities

op October 27th, 2010, onder Competitie

Maar weer even een update van alle competies waar in ik gooi.
In de Dora zijn we begonnen met een nieuw team, daardoor zijn wij ingedeeld in de eerste divisie. Inmiddels hebben we 7 competitie rondes gehad en staan wij, Dapp’re Strijders, ruimschoots bovenaan, met al een verschil van 13 punten op de nummer 2. (ons nieuwe team bestaat uit Erwin Renkema, Remon Bril, Marcel Ruiters, Robin Mau Asam, Danny Tool, Kevin Heine, Richard vd Meijde, Bas van Elk en Remco van Eijden)
In de zaanse competitie, DBZP Ere Divisie, zijn we al ook alweer 5 speelronden onderweg. Hier staan wij, met de RetSters, momenteel op de 4e plek.
In de Superleague, met Groeten uit Purmerend (GUP), hebben we pas 2 wedstrijden gespeeld en beide gewonnen. Er zijn helaas wat teams terug getrokken zodat de stand niet echt laat zien wie bovenaan staat. Er zijn nog 2 teams die ongeslagen zijn dat zijn Bosgenoegen en GUP.

Tevens kan ik vertellen dat ik in een nieuw avontuur (ga) stap(pen), ik ben er heel erg enthousiast over en heb er een heel erg goed gevoel bij. Maar ik kan en mag daar nu niet te veel over vertellen. Ik zou wel zeggen houd de site in de gaten want het is voor iedereen, ik weet zeker dat je het interessant en nieuw gaat vinden.

tags: , , , , , ,

Dit is gepost op Wednesday, October 27th, 2010 op 13:08 onder Competitie. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.