Oh Ja, Ja! Wint de DORA Beker Competitie

op May 15th, 2010, onder Competitie

Oh Ja, Ja! Heeft voor de tweede keer in zijn bestaan de Dora beker Competitie gewonnen.
In de halve finale moesten de jongens van Oh Ja, Ja tegen het Kasteeltje, het Kasteeltje bestond uit Hans Zeelenberg, Niels Jan Stuiver, Wouter Koops en Karin Ten Kate. Oh Ja, Ja speelde met Bob Valies, Remco van Eijden, Erwin Renkema en Ron Renkema. Bob wist van Wouter te winnen, Remco won van Niels Jan. Erwin verloor van Hans, Ron won van Karin. Zo kwamen Oh Ja, Ja met 3-1 uit de singels. Daarna won Remco/Ron van het koppel Wouter/Niels, Bob/Erwin verloor van Karin/Hans.
Bob en Erwin wisten zih goed te herpakken en wonnen daarna van Wouter en Niels zodat Oh Ja, Ja! zich via een 5-2 overwinning wist te plaatsen voor de finale.

In de Finale stond Mission Impossible te wachten, die winsten hun halve finale met maar liefst 5-0 te winnen van Down Under.
Bij Mission Impossible speelde Gerard Klijn, Tim Camfferman, Rene Robbe en Stefan Kokkelink. Bij Oh Ja, Ja! speelde dezelfde 4 als in de halve finale.
Bob won zijn singel van Gerard, Remco wist te winnen van Stefan. Ron verloor van Tim en Erwin won van Rene zodat Oh Ja, Ja! 3-1 voor kwam uit de singels.
In de koppels wisten Ron/Remco te winnen van Gerard/Stefan en de koppel Erwin/Bob won van Rene/Tim, zodat Oh Ja, Ja! de finale won met 5-1.

Na vorig jaar kampioen te zijn geworden hebben we dit seizoen de beker competitie gewonnen en mogen we dus weer kijken hoe we landelijk er voor staan.

tags: , , , , , , ,

Dit is gepost op Saturday, May 15th, 2010 op 15:29 onder Competitie. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.