5e plek bij Landelijke Beker Competitie

op June 16th, 2010, onder Competitie

Zondag 13 juni waren wij met ons DORA Team Oh Ja, Ja! in Nijkerk om deel te nemen aan de Nationale Bekercompetitie.
Er waren maar liefts 24 teams aanwezig en iedereen begon in een poultje. Alle winnaars van de poule gaan door naar de kwartfinales.
Wij waren in gedeeld met een team uit de PDB competitie en DONHN. Deze 2 teams mochten de eerste wedstrijd tegen elkaar beginnen zodat wij de eerste partij nog lekker vrij waren. Het team van de DONHN won deze partij, zodat wij onze eerste partij mochten gooien tegen PDB. Wij wonnen deze wedstrijd met 5-2, dus moesten wij het uitvechten met het team uit de DONHN wie er naar de volgende ronde ging. Het was een spannende wedstrijd die wij gelukkig wonnen met 4-3.

In de kwartfinale moesten wij het opnemen tegen de Belgen uit Zeeland, ZDF. Deze wedstrijd verloren wij helaas nipt met 4-3. Het was een ontzettend gezellige dag en wij hebben genoten.

Dit allemaal achter ons is er voor mij een eind gekomen aan een heel mooie tijdperk Oh Ja, Ja! Ik heb de keus gemaakt om na 14 jaar te stoppen bij dit altijd gezellige team. Helaas komt er ook aan mooie tijden een eind. Ik wil iedereen waar mee ik gedart heb bij Oh Ja, Ja! erg bedanken voor de jaren gezelligheid en plezier. De spelers waar ik allemaal bij Oh Ja, Ja! mee gedart heb zijn: Martin Dirven, Michel Takes, Henk van Rietbergen, Joop Kuipers, Peter Pelgrom, Leroy Kwadijk, Peter Tax, Frans van Gorkum, Erwin Renkema, Bob Valies en Ron Renkema. Ik zal vast wel iemand vergeten zijn, sorry daarvoor.

Wij hebben een nieuw team opgestart en moeten volgens de regels beginnen in de eerste divisie.

tags: , ,

Dit is gepost op Wednesday, June 16th, 2010 op 21:39 onder Competitie. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.