Open Duitsland 2010

op April 22nd, 2010, onder BDO Toernooien

Na de toernooien Mariflex open en Antwerp open, waar geen bijzondere resultaten zijn gehaald door Remco, was de altijd gezellige Open Duitsland aan de beurt.
Er waren veel spelers uit ondermeer Engeland, Schotland en Wales, door het vliegverbod ivm de vulkaan uitbarsting in IJsland, niet aanwezig.
In de 2e ronde moest Remco direct aan de bak, Sven van Dun was zijn tegenstander, Remco wist deze wedstrijd toch vrij eenvoudig te winnen met 3-0.
Later aangekomen bij de laatste 64 wa de tegenstander Tony West, het ging gelijk op tot 2-2, beide spelers wisten hun eigen leg te winnen, Remco mocht de laatste leg beginnen door dat hij de Bull had gewonnen.
Remco wist de met een mooie laatste leg, 11 darter, de wedstrijd naar zich toe te trekken met 3-2 (135, 180, 130, 2 pijlen 56)
Bij de laatste 16 was Remco’s tegenstander Dean Winstanley, Remco miste de hele dag geen dubbels, helaas in deze parij miste Remco wel de nodige dubbels en verloor de wedstrijd met 3-0.
Dean Winstanley wist het toernooi te winnen in Duitsland. Remco heeft nu 3 internationale toernooine verloren van de winnaar, Dutch Open, Open Schotland en nu Open Duitsland.
Toch weer een goed resultaat en benodigde punten behaald.

tags: , , ,

Dit is gepost op Thursday, April 22nd, 2010 op 09:22 onder BDO Toernooien. Je kan reacties op deze post volgen via een RSS 2.0 feed. Reacties plaatsen en pingen is niet mogelijk.

Reacties zijn uitgeschakeld.